24 Ağustos 2013 Cumartesi

Qapel ile Tanıştınız mı?

Öncelikle bu yayın kesinlikle reklam amaçlı değildir. Kullandığım ve fayda gördüğüm bir siteyi sizlere tanıtmak amacıyla yazıyorum bu yazıyı :)


Belki duyanlarınız vardır Qapel'i. Qapelin sistemi çok basit aslında. Öncelikle ücretsiz kayıt oluyorsunuz www.qapel.com.tr sitesine ve facebook, twitter gibi birkaç hesabınızı siteye bağlıyorsunuz. İşte işin eğlenceli kısmı şimdi başlıyoor! Qapel size bazı görevler veriyor. Bu görevler qapelin hazırladığı bazı postları facebook hesabınızda yayınlamanızı ya da o posta yorum yapmanızı gerektiriyor. Her görevi tamamladığınızda qapel kazanıyorsunuz ve daha sonra kazandığınız qapelleri Q-Markette harcıyorsunuz. Peki Q-Markette neler mi var? Kozmetikten elektroniğe, mutfak gereçlerinden internet paketlerine kadar pek çok seçenek mevcut.

Almak istediğiniz ürünü seçiyorsunuz ve Qapel sitesi size bir kod veriyor. Siz ilgili siteden istediğiniz ürünü sepete ekliyorsunuz ve havale ile ödeme seçeneğini seçip sipariş notuna qapelden aldığınız kodu yazıyorsunuz. Sipariş işleminiz de tamamlandı iştee:)

Geçen hafta dayanamayıp kazandığım qapellerimi harcadım. Herbaderm'den Argan Yağlı Topuk Çatlak Kremini sipariş ettim. 2 iş gününde geldi Sürat Kargoyla. Ürünün yazısını daha sonra yazacağım ama birkaç tüyo vermem gerekirse tek kelimeyle mükemmel bir ürün!

Qapel'in sitesine gitmek için TIKTIK

Herkese sevgiler
kirmizilaleblog.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder