23 Ocak 2014 Perşembe

Facedermo ve Düşünceli Hediyeleri :)

Herkese merhabalar
Bugün sizlere güvenle alışveriş yapabileceğiniz Facedermo sitesinden ve bana denemem için gönderdikleri ürünlerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle sitenin hakkında biraz bilgi edinelim.
Facedermo.com, internet üzerinden satış yapmak için kurulmuştur.
Facedermo.com, eczane destekli bir kuruluştur. Yaptığınız tüm alışverişler eczane güvencesinde olup %100 orjinal ürün garantisi bulunmaktadır.
Facedermo.com; indirimli, hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir.
Facedermo.com' un hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.
Facedermo.com' un temel prensibi; müşteri memnuniyeti ve tüketici haklarına saygıdır.
Facedermo.com' dan satın aldığınız bütün ürünler, kendi tedarikçi ve distribütörlerinden temin edilen orijinal ürünlerdir.
Facedermo.com; Dermokozmetik, kozmetik, anne-bebek ürünleri, Cilt bakımı, Medikal ürünler, Makyaj ürünleri, Cinsel sağlık ürünleri, Saç bakım ürünleri, Vücut bakım ürünleri, Besin takviyeleri, Sağlık ve Kişisel bakım ürünleri vb. kategorilerde 15.000’ i aşkın ürün çeşidi ile müşterilerimize online olarak satış yapmaktadır. Seçkin ürün yelpazesi ve güçlü stoklarımızla her yerde size yardımcı olduğumuz için mutluluk duyuyoruz.

Facedermo dermokozmetikten, cilt bakım ürünlerine, medikal ürünlerden saç bakım ürünlerine kadar her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek markalarla dolu bir site. Ayrıca %100 orijinal ürün garantisi de veriyorlar. Avene, Bioderma, Burt's Bees, DCL; DDF, Dr Murad, La Roche Posay, Sally Hansen, Vichy ve Sebamed gibi bir çok markanın ürünlerine kolayca ulaşabileceğiniz gibi %80'e varan indirim fırsatlarını da yakalayacaksınız. Örneğin şu sıralar Sebamed ürünlerinde %52, Avene ürünlerinde %40 ve La Roche Posay ve Vichy ürünlerinde de %40 indirim var. Facedermo'nun sitesine gitmek için TIK


En çok hoşuma giden özellikleri ise hızları oldu. Öğleden sonra 4 gibi adresimi verdim firmaya ve ertesi sabah saat 11.30'da kapımı kargocu çaldı. Tebrikler Facedermo! Ayrıca müşteri memnuniyetini de çok önemseyen bir firma. Bana Vichy Purete Thermale 3 ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Süt göndereceklerini ve yorumlarımı merak ettiklerini söyledi firma yetkilileri. Başka bir isteğim olup olmadıklarını sorduklarında ise La Roche Posay'ın Effaclar Duosunu çok merak ettiğimi ve bir tane numune yollarlarsa çok memnun olacağımı belirttim. Fakat gelen kargoda tam 6 La Roche Posay Effaclar Duo numunesi ve La Roche Posay'ın Effaclar yüz temizleme jeli de gelmişti. Gerçekten çok kibar ve düşünceli bir firma. Kendilerine nazik hediyeleri için çok teşekkür ederim :) Ürünlerin yazıları da gelecek merak etmeyin sevgili takipçilerim :)
Merak edenler için Vichy Purete Thermale 3'ü 1 Arada Cilt ve Göz Makyaj Temizleyici Sütün fiyatı 29.95 Facedermo'da.

Sevgiler
Kırmızı Lale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder