14 Mart 2014 Cuma

Türkiye’de yepyeni bir hizmet Mobil Perde

 “SİZ DURUN PERDECİNİZ SİZE GELSİN”

Perde ve ev dekorasyonu seçiminde uzun zaman harcayan kadınlar şimdilerde Mobil Perde sistemiyle geleneksel perde satış sisteminin aksine, mağaza mağaza dolaşıp yorulmak yerine, dünyanın önde gelen perde markalarına ait 3 binden fazla ürünü zevkli sunumu ve profesyonel ekibiyle siz kadınların ayağına getiriyor.
Peki Mobil Perde nasıl çalışıyor?
0 850 277 87 87 çağrı merkezini aradığınızda İstanbul’un çeşitli yerlerinde bulunan en yakın Mobil Perde aracı size yönlendiriliyor. Mobil Perde Ortağı Demet Akyüz, bu projeyi dekorasyon, sektöründe var olan boşluğun doldurulması, İstanbul trafiğini ve yoğun iş hayatını da göz önünde bulundurarak geliştirdiklerini vurguladı. Akyüz, “Bu sistemi hayata geçirirken tüketicilerin perde alışverişlerinde harcayacakları zamanı minimuma indirerek, hem kaliteli, hem de ekonomik ürünlere en kısa zamanda ulaşmalarını göz önünde bulundurduk” dedi.

Deneyimli Mobil Perde sunum ekibi ile evinizi kirletmeden, perdenin kumaşından rengine ve modeline kadar bir çok konuda müşterilerine yardımcı olduklarını belirten Akyüz, böylece yüzlerce kartela arasından yapılan perde seçiminin hem ev dekoruna uyup uymayacağını yerinde görebileceğinizi hem de siparişi normal perdecilere oranla daha kısa bir sürede sonlandırdıklarını açıkladı. Siparişin alındığı anda üretimin başladığını söyleyen Akyüz, “Mobil Perde’nin İstanbul’un her köşesine, Silivri’den Bahçelievler’e, Avcılar’dan Beşiktaş’a kadar araçlarıyla hizmet verdiğini belirtirken, yakın tarihte Ankara, İzmir, Antalya’da bu araçların yaygın şekilde görüleceğinin altını çizdi.

Mobil Perde’nin sosyal sorumluluk projesi; “HER PERDE İÇİN BİR FİDAN”
Geliştirilen bu yeni perdecilik anlayışının arkasında çok büyük bir teknolojik yatırımın söz konusu olduğuna dikkat çeken Gül Demet Akyüz, her bütçeye hitap ettiklerini ve tüm perdelerin özenle ve hızlı bir şekilde dikildiğini dile getirdi. Her araçta olduğu gibi Mobil Perde’nin de kullandığı araçla doğaya salınan karbondioksitin ölçümlendiğini ifade eden Gül Demet Akyüz “Bu noktada doğaya faydamız olması adına TEMA ile anlaştık ve her müşterimiz için bir fidan dikiyoruz. İsteğimiz ise gelecek yıllarda bir Mobil Perde Ormanı olması yönünde” diye konuştu.



Siz de Mobil Perde dünyasıyla tanışmak için mobilperde.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 facebook.com/MobilPerde
 twitter.com/mobilperde
 
pinterest.com/mobilperde
 
youtube.com/user/mobilperde
 instagram.com/mobilperde


*Basın bültenidir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder